kaunis rakkaustarina

Diego dalla Palma Professional

Diego dalla Palma konserni tuo yhteen yhdistelmän erilaisia taitoja – tieteellinen ja teknologinen RVB SKINLAB tutkimustoiminta kosmetiikkateollisuudessa ja myytti maailmankuulusta brändista, joka tunnetaan tyylistään sekä uraauurtavasta asenteestaan: Diego dalla Palma, italialainen rakkaudenmerkki. Toisaalta erittäin hienostunut brändi, jonka aikomuksena on epätavallinen kauneus, ja toisaalta kiehtova yritys, joka on pitkään omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan. Taidon ja asiantuntemuksen yhdistävä Diego dalla Palma ja RVB SKINLAB liitto on muodostunut aivan viime aikoina, mutta se saa jo miljoonat asiakkaat rakastumaan sen tuodessa yhteen tyypillisen, italialaisen glamourin ja tieteellisen tutkimuksen luotettavuuden.

Kaikilla elävillä asioilla on sykkivä sydän. Meillä on tutkimuslaboratorio.

Innovatiiviset ideat, kehittäjänään Diego dalla Palma Professional, ovat intensiivisen tutkimustyön tulosta, jotka ovat toteutuneet tutkijaryhmän sekä tieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen yhteistyöstä. Ehdotukset arvioidaan teknisessä RVB keskuksessa, joka on ylivertainen keskus – RVB SKINLAB, jossa parhaimmat oivallukset analysoidaan ja kehitetään. Ei ole sattumaa, että ryhmämme on yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjolla sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Siten, kiitos yli 50:n vuoden alan kokemuksen, pystymme luomaan tulevaisuuden tuotteita. Nähtävästi on helppo puhua viettelystä, kauneudesta ja muodista. Kuitenkin ilman tarkan, tieteellisen analyysin myötävaikutusta, terminä ”kauneus” olisi vain tyhjä sana.

51+3 HYALU COMPLEX™. KAAVAMME VOIMA.

Ihon kauneusvirheet ja ennenaikainen ikääntyminen johtuvat solukon kommunikaation vaihteluista, jotka vaikuttavat oikeaan ihon toimintaan. Tutkimuksemme tarkoitus on tehdä solut myrkyttömiksi, säännöstellä aineenvaihduntaa, tasapainottaa kommunikaatiota, stimuloida elinvoimaisuutta ja solujen pitkäikäisyyttä. Tuloksena on 51+3 HYALU COMPLEX™, kaava kaikkien hoitojemme taustalla, moninkertaisella bio-revitalisoivalla toiminnalla. Se palauttaa vitaalisten elementtien optimaalisen tason, jotka ovat tärkeitä solujen kommunikaatiolle ja taistelee eri tasoilla epätäydellisyyksiä vastaan, uudelleen tasapainotetun ja intensiivisesti uudistuneen ihon puolesta.

tutkimus-kehitys

resposible care

Kestävä kehitys

Vuodesta 2013 saakka olemme olleet osa Responsible Care -ryhmittymää, joka on kemianteollisuuden maailmanlaajuinen vapaaehtoinen aloite. Se on suuntautunut kestävän kehityksen edistämiseen, jotta saavutettu edistys ja innovointi eivät vaikuttaisi ympäristön tasapainoon.

Kauneudenhoitoalalla oleminen on myös vastuuta maapallon kauneuden säilyttämisestä. Uskomme vihreään kemiaan ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Siksi valitsimme tuotantopaikan, joka käyttää aurinkoenergiaa ja veden kierrätysjärjestelmää. Käyttämällä vähemmän pakkausmateriaalia, sekä FSC (Forest Stewardiship Council®) –sertifioitua paperia takaamme laadukkaan tavan vähentää ympäristövaikutuksia.

Italiaa puhutaan kaikkialla maailmassa.

Luovuus, hienostuneisuus ja kauneus. Nämä ovat arvot, jotka ovat tehneet italialaiset tuotteet tunnetuiksi kaikkialla maailmassa. Ja nämä ovat myös yrityksemme arvot. Brändimme tunnetaan nyt kaikkialla viidellä mantereella tuotteistaan ja innovatiivisuudestaan sekä helposti ymmärrettävästä kielestään.

maailmanlaajuisesti

ddp-ruusu

Ruusu on ruusu

Jos odotat satua kauneudesta, tulet pettymään. Jos etsit reseptiä, joka voi pysäyttää ajan ja muuttaa ihmisen patsaaksi, tulet pettymään. Sellainen voisi jopa olla olemassa, mutta me emme etsineet sitä. Me emme välitä. Ajatuksemme on todellinen kauneus: ole paras mahdollinen itsesi. Haluamme auttaa ihmisiä hallitsemaan muutoksia ja ihon kauneusvirheitä ilman heidän muuttumistaan joksikin, mitä he eivät ole. Ruusu on ruusu. Tämä on ensimmäinen kaava, joka sisältyy kaikkiin tuotteisiimme.