EYES SUPERMASK soothing relax mask for eyes and critical points

28,00

Vielä tehokkaamman vaikutuksen ja näkyvämpien tulosten aikaansaamiseksi kehitimme uuden tehonaamion simänympärysiholle! Timanttipölyä ja biomimeettisiä peptidejä sisältävä intensiivinen hoito turvotusta, tummuutta ja harakanvarpaita vastaan. Tehostaa kauneuttasi jo muutamassa minuutissa.

  Erityispiirteet

  Kiinteyttävä silmänympärysnaamio joka vaikuttaa koko silmänympärysalueella (ohimolta ohimolle, otsa mukaanlukien), tasoittaa juonteita ja vähentää stressin ja väsymyksen merkkejä, tehden ilmeestä kirkkaan ja levänneen. Naamio sisältää 13 ml seerumia joka imeytyy naamion vaikuttaessa ihoon.

  Hyödyntää double-layer –teknologiaa: DOUBLE SKIN POWER MASK tehostaa aktiivisten raaka-aineiden imeytymistä. 

  Käyttö

  Puhdista kasvot ja viimeistele kasvovedellä. Avaa SUPERMASK naamiopaketti ja ota naamio ulos varovaisesti. Aseta naamio puhdistetulle iholle, tarkista että se on tasaisesti ihokontaktissa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Poista naamio iholta ja hiero iholle jäänyt seerumi ihoon. Naamiota ei tarvitse huuhdella pois, vaan seerumi on hyvä jättää iholle vaikuttamaan. Lisää tarvittaessa voide.

  Vaikuttavat ainesosat

  AKTIIVISET RAAKA-AINEET: diamond lightening complex, asetyylitetrapeptidi-5 (turvotusta, tummuutta, juonteita ja glykaatiota vastaan), eskiini.