Herkän ihon suosikit

Tämä tuotesetti sisältää kolme Diego dalla Palma Professional ihonhoidon suosikkia, jotka auttavat rauhoittamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa.

Setissä tuotteiden yhteishinta on edullisempi kuin yksittäin ostettuna.

(1 tuotearvio)

169,00

Tuotetunnus (SKU): PF02001 + PF02041 + PF02051 Osastot: , , , ,

  Tuotetiedot:

  1 x Puhdistusvesi – Micellar cleansing water, 200 ml
  1 x Rauhoittava ja ravitseva 24-tunnin voide –  Ultra Gentle 24-hour Nutricream, 50 ml
  1 x Rauhoittava silmänympärysvoide –  Gentle eye contour cream, 15 ml

  Micellar cleansing water on puhdistustuote, joka poistaa hellävaraisesti ja nopeasti meikin iholta, silmiltä ja huulilta! Täydellinen tuote herkälle ja couperoiselle iholle. Ei tarvitse huuhdella iholta. Misellivesi ei sisällä alkoholia eikä säilöntäaineita.

  Ultra Gentle 24-hour Nutricream on kosteuttava ja ihoa rauhoittava 24-tunnin voide. Ravitsee ja vahvistaa ihoa vähentäen punoitusta, kirvelyä ja muuta ärsytystä. Sisältää runsaasti elicinaa (etanaseerumi), jolla on moninainen vaikutus: rauhoittava, uudistava, punoitusta vähentävä, kosteuttava, siloittava, anti-age vaikutus. Erittäin siedetty koostumus, jota suositellaan hauraalle ja erittäin herkälle iholle.

  Gentle eye contour cream rauhoittaa silmänympärysihon. Tuote ei sisällä säilöntäaineita tai tuoksuja.

  Käyttö:

  Puhdista iho aamuin illoin puhdistusvedellä: Kostuta kaksi vanulappua tuotteella ja pyyhi kasvot ja kaula. Levitä tämän jälkeen ihoa rauhoittava 24h-voide, joka sopii aamuin illoin käytettäväksi. Levitä pieni määrä silmänympärysvoidetta silmänympärysiholle, hellästi taputellen sormenpäillä.

  1 arvio tuotteelle Herkän ihon suosikit

  1. miia

   Iho rauhoittui ja punaisuus tasaantui. Ihana tuotesarja

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.