New

Ikääntyvän ihon suosikit

Tämä tuotesetti sisältää neljä Diego dalla Palma Professional ihonhoidon suosikkia, jotka auttavat tekemään ikääntyvästä ihosta välittömästi raikkaan ja elinvoimaisen!

Setissä tuotteiden yhteishinta on edullisempi kuin yksittäin ostettuna.

209,00

Tuotetunnus (SKU): PF00201 + PF00211 + PF01061 + PF00871 Osastot: , , , , , ,

Paketin tuotteet:

1 x Puhdistusmaito – Micellar Cleansing Milk, 250 ml
1 x Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi – Revitalising tonic, 250 ml
1 x Uudistava ja kiinteyttävä voide, 24-hour Redensifying Anti-age Cream, 50 ml
1 x Kiinteyttävä ja raikastava silmänympärysvoide, Correcting Eye Cream, 15 ml

Tuotetiedot:

  • Micellar Cleansing Milk poistaa hellävaraisesti silmä- ja kasvomeikin säilyttäen ihon optimaalisen tasapainon sekä estäen veden kuivattavaa vaikutusta.
  • Revitalising tonic on ihonhoidon eliksiiri jokaiseen päivään! Kosteuttava kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja toimii ihon kosteuttajana ennen seuraavia hoitotuotteita. Alkoholiton kasvovesi on hellävarainen eikä ärsytä silmiä.
  • 24-hour Redensifying Anti-age Cream on uudistava, rakennetta korjaava ja kiinteyttävä 24-tunnin voide.
  • Correcting Eye Cream on innovatiivinen silmänympärystuote. Oranssin väriä korjaavien pigmenttien sekä timanttihiukkasten ansiosta se häivyttää välittömästi tummat silmäympärykset. Saa silmäympärysihon näyttämään raikkaalta ja eloisalta. Parantaa mikroverenkiertoa sekä pehmittää ja tasoittaa silmäympärysihoa. Silmäpussit, rypyt, tummat silmänaluset sekä ”harakan varpaat” tulevat vähemmän havaittaviksi.

Käyttö:

Puhdista iho aamuin illoin puhdistusmaidolla: Ota pieni määrä tuotetta käsiin ja kiero kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele haalealle vedellä ja kuivaa iho kasvopyyhkeellä. Levitä tämän jälkeen kasvovettä vanulappuihin ja pyyhi kasvot ja kaula tuotteella. Halutessasi voit käyttää kasvovettä ‘kauneuseliksiirin’ tapaan, annostele pieni määrä kasvovettä käsiin ja taputtele seerumin lailla kasvoille. Levitä pieni määrä silmänympärystuotetta ja tämän jälkeen kiinteyttävä 24h-voide, joka sopii myös aamuin illoin käytettäväksi.