Revitalising tonic – kasvovesi

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi on ihonhoidon eliksiiri jokaiseen päivään! Kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja toimii ihon kosteuttajana ennen seuraavia hoitotuotteita. Alkoholiton kasvovesi on hellävarainen eikä ärsytä silmiä.

(2 tuotearviota)

43,00

  Vaikutus

  kosteuttava ja tasapainottava. Viimeistelee ihon puhdistuksen ja jättää ihon optimaaliseen tilaan myöhempää hoitotuotetta varten. Vaikuttavat ainesosat aikaansaavat hienovaraisen kiinteyttävän vaikutuksen sekä kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Alkoholiton. Ei ärsytä silmiä.

  Lopputulos

  kiinteytynyt, kosteutettu ja suojattu iho.

  Vaikuttavat ainesosat

  CELL DETOXIUM, hyaluronihappo, mineralisoivat kivennäisaineet.

  Käyttö

  Käytä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen: levitä kasvovettä vanulappuun ja pyyhi kasvot ja kaula tuotteella. Halutessasi voit käyttää kasvovettä ‘kauneuseliksiirin’ tapaan, annostele pieni määrä kasvovettä käsiin ja taputtele seerumin lailla kasvoille.

  INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, TREHALOSE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, YEAST EXTRACT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, SODIUM PHYTATE, ARGININE, TYROSINE, PHENYLALANINE, GLUTAMIC ACID, ASPARTIC ACID, THREONINE, VALINE, LYSINE, HISTIDINE, GLYCINE, ISOLEUCINE, LEUCINE, SERINE, ALANINE, PROLINE, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, TROPOLONE.
  Koko

  200 ml

  2 arviota tuotteelle Revitalising tonic – kasvovesi

  1. Petra

   Alkoholiton kasvovesi sopii mulle parhaiten ja tää on todella hellä, mutta tehokas kasvojen puhdistuksen viimeistelijä! Ei tuu yhtään kuiva tai kireä olo kasvoille. Tuote on myös iso ja riittoisa, siitä plussaa 💙

  2. Birgit

   Ihanan raikastava ja kosteuttava kasvovesi! Kuuluu jokapäiväiseen rutiiniin

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.