Revitalising tonic – kasvovesi

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi.

(1)

43,00

Vaikutus

kosteuttava ja tasapainottava. Viimeistelee ihon puhdistuksen ja jättää ihon optimaaliseen tilaan myöhempää hoitotuotetta varten. Vaikuttavat ainesosat aikaansaavat hienovaraisen kiinteyttävän vaikutuksen sekä kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Alkoholiton. Ei ärsytä silmiä.

Lopputulos

kiinteytynyt, kosteutettu ja suojattu iho.

Vaikuttavat ainesosat

CELL DETOXIUM, hyaluronihappo, mineralisoivat kivennäisaineet.

Käyttö

aamuin ja illoin, puhdistusmaidon käytön jälkeen.

INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, TREHALOSE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, YEAST EXTRACT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, SODIUM PHYTATE, ARGININE, TYROSINE, PHENYLALANINE, GLUTAMIC ACID, ASPARTIC ACID, THREONINE, VALINE, LYSINE, HISTIDINE, GLYCINE, ISOLEUCINE, LEUCINE, SERINE, ALANINE, PROLINE, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, TROPOLONE.
Koko

200 ml

1 Revitalising tonic – kasvovesi

  1. Petra

    Alkoholiton kasvovesi sopii mulle parhaiten ja tää on todella hellä, mutta tehokas kasvojen puhdistuksen viimeistelijä! Ei tuu yhtään kuiva tai kireä olo kasvoille. Tuote on myös iso ja riittoisa, siitä plussaa 💙

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *